Wij bieden de volgende diensten aan

Computerservice Randstad biedt een zeer uitgebreid pakket aan diensten. Hieronder kunt u meer informatie vinden over de verschillende diensten. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u iemand persoonlijk spreken? Neem dan contact met ons op en wij zullen u informeren en/of adviseren over de mogelijkheden.

Computer reparatie

Computerservice Randstad geeft: Snelle oplossingen, professionalisme, vertrouwen en boven alles competitieve prijzen.

Laptop reparatie

Computerservice Randstad biedt u graag een oplossing, wij zijn zeer gekend in laptop reparatie in Den Haag en omgeving.

Computer onderhoud

Computerservice Randstad optimaliseer uw trage computer of laptop voor betere prestaties en verleng zo de levensduur van uw computer.

Hardware Update

Geef uw computer een nieuw leven en verbeter de snelheid zonder een nieuwe laptop te kopen. Vervang simpelweg de bestaande harde schijf met een nieuwe en geniet van een laptop.

Data Backup & Recovery

Het is altijd erg vervelend als u door een foutje of een ongelukje uw kostbare informatie kwijtraakt. Maar bij het terugvinden van verloren bestanden kan Computerservice Randstad u van dienst zijn.

Webdesign

Bij Computerservice Randstad kunt u terecht voor het bouwen van online web-oplossingen, denk aan websites of webshops. Wilt u een website? Wilt u deze gemakkelijk en goedkoop?

Virus & Spyware verwijdering

Wij helpen u graag uw computer weer helemaal virus vrij te maken en eventueel een antivirus programma te installeren.

Netwerk problemen oplossen

Heeft u een dringend probleem met uw router, kabel, internetverbinding, mailboxen of wifi-netwerk?

Onderhoud zakelijk

Computerservice Randstad is gespecialiseerd in de klein zakelijk. Een zakelijk onderhoudscontract bij ons is altijd maatwerk.